Campionate

VIDEO Bum-bum Zlatan! » "Dubla" lui Ibrahimovici i-a asigurat Milanului trei puncte cu Roma

Ibrahimovici egalează din penalty și tot el decide victoria, ajungînd la 22 de goluri în 23 de partide f Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ibrahimovici a reuşit aseară ”doppietta” care a desprins campioana la 7 puncte de Juve. Milan a revenit de la 0-1, într-un meci în care a dominat clar şi a ţintit două bare


Milan pune presiune pe Juventus în lupta pentru titlu, fugind la 7 puncte după 2-1 cu AS Roma.

Startul prevestea ceva rău pentru campioană, care l-a pierdut în minutul 10 pe Thiago Silva. A urmat o serie de ratări la poarta lui Stekelenburg. Dar olandezul a scos tot, la bombardamentul susţinut de Ibrahimovici, Muntari şi El Shaarawy. Ultimul a ţintit bara şi Roma a scăpat fără gol pînă la pauză, deşi raportul şuturilor la poartă îi era net defavorabil: 3-12. Ba a intrat în avantaj! Mexes a respins prost, iar şutul lui De Rossi a fost deviat în plasă, din careul mic, de Osvaldo!

Click aici pentru VIDEO!

Acelaşi scenariu la reluare. Doar că rossonerii au fost mai eficienţi. De Rossi a blocat cu mîna în careu şutul lui Ambrosini şi Ibrahimovici n-a iertat de la 11 metri. 1-1 şi al 21-lea gol semnat de suedez în campionat. Coincidenţele au continuat însă.

Stekelenburg a avut iar un reflex de senzaţie la diagonala lui Zlatan din 7 metri, portarul batav deviind apoi în transversală şi şutul lui Muntari! Tot Ibra a rezolvat meciul. Servit în adîncime de Muntari, l-a lobat pe Stekelenburg şi a trimis cu capul în plasă, cu toată opoziţia lui Kjaer. 2-1 şi Juventus e la 7 puncte în spate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.