Campionate

VIDEO Barcelona poate şi-n zece » Campioana a cîştigat la Mallorca, deşi a fost dezavantajată de arbitri

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Catalanii au jucat ultimele 33 de minute în inferioritate, după ce arbitrul i-a dat al doilea galben lui Thiago pentru un presupus henţ


Barcelona nu poate fi oprită. Nici de adversari, nici de arbitri. A demonstrat-o aseară, la Mallorca, de unde s-a întors cu o victorie clară, 2-0, deşi, în minutul 57, "centralul" Ayza Gamez a lăsat-o pe nedrept în inferioritate.

Click aici pentru VIDEO!

Thiago Alcantara a lovit balonul cu pieptul, dar Gamez a considerat că l-a preluat cu mîna şi i-a arătat al doilea cartonaş galben, expediindu-l la cabine. Era doar 1-0, gol Alexis Sanchez (25), şi se anunţa un final de foc pentru catalani.

Un final pe care, însă, campioana Spaniei şi a Europei l-a rezolvat în stil de mare echipă. Nici măcar nu s-a simţit că e cu un om mai puţin pe teren. Iar în minutul 79, cînd a reluat în plasă balonul expediat în bară de Messi, Pique a spulberat şi ultima îndoială asupra victoriei. Pentru Barcelona a 7-lea la rînd în Primera şi a 4-a consecutivă în deplasare.


5 şuturi pe poartă au expediat jucătorii Barcelonei, dintre care două au fost goluri. Oaspeţii au avut şi o "transversală" (Sanchez)

58 la sută posesie a avut Barcelona în meciul de aseară de la Mallorca

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.