Liga 1

Rapidul lui Răzvan a ajuns la a treia înfrîngere consecutivă: "Orice am face, ne iese totul pe dos"

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Răzvan Lucescu refuză să vorbească despre demisie şi spune că arbitrajul lui Cojocaru i s-a părut slab


- Domnule Lucescu, a treia înfrîngere consecutivă n-a putut fi evitată...

- A fost un joc ciudat, pe care nu trebuia să-l pierdem niciodată. Am început crispat, a urmat o luptă surdă, în care n-am fost puşi în dificultate. Dar exact cînd începeam să stăpînim jocul după 20 de minute, am comis prima greşeală, care ne-a costat din nou un gol şi un eşec, aşa cum s-a întîmplat şi cu Chiajna, şi cu Ceahlăul.

- Ce se întîmplă însă la echipă, care nu are nici forţă de reacţie?
- E un blocaj psihologic, genul de situaţie în care orice ai face, îţi iese totul pe dos. E cel mai periculos moment ce poate apărea în viaţa unei formaţii. Acum am pierdut în 8 zile tot ce am muncit vreme de 8 luni înainte. E prima dată în carieră cînd se întîmplă să am trei înfrîngeri consecutive, un moment foarte greu de acceptat.

- Cum ai comenta faza de la golul valabil anulat lui Grigorie?
- Dacă a fost valabil, am pierdut un punct. Fac un compromis şi comentez despre arbitraj în general că mi s-a părut foarte slab prin maniera avută. Asta nu e însă o scuză şi nu sîntem sub nici o formă în postura de a invoca aceste argumente pentru situaţia echipei. Vinovaţii sîntem noi, înaintea oricui altcuiva.

- Îţi pui problema demisiei?
- Asta e o treabă care mă priveşte doar pe mine. De ce ar trebui să spun în public dacă mă gîndesc sau nu la demisie?!

"Nu e normal ce i se întîmplă lui Dani Coman. E o dezamăgire că galeria a continuat să-l fluiere. N-a avut nici o vină la golul Braşovului"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

"La Rapid mă mai întorc doar dacă pică o bombă şi dispar unii de pe acolo. Şi nu mă refer la Copos, nu dînsul e vinovat!"
Marius Şumudică, antrenor FC Braşov

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.