Liga 1

VIDEO CFR Cluj - Oţelul 2-0 » Campioana s-a înmuiat la pauză » "Daţi-vă că trag!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 martie 2012

După o primă repriză extrem de echilibrată, clujenii parcă s-au împrietenit cu gălăţenii la reluare. Gabi Mureşan a reuşit să înscrie primul gol în minutul 74 doar cu ajutorul adversarului.

Mai întîi, Didi l-a faultat grosolan pe Ronny în marginea careului de 16 metri. Apoi, în momentul şutului expediat de mijlocaşul CFR-ului, zidul parcă s-a dat automat la o parte, creînd o spărtură în "gard". (Foto sus, captură DolceSport)

Pentru linişte, clujenii au marcat 8 minute mai tîrziu, tot prin Mureşan. Defensiva gălăţeană n-a reuşit să respingă la un corner şi clujeanului nu i-a rămas decît să trimită în plasă din zece metri.

În minutul 62, Dorinel Munteanu şi-a scos de pe teren cel mai în formă om din ultimele jocuri, pe Liviu Antal. Ultima oară cînd Antal a fost schimbat aşa devreme s-a întîmplat tocmai în partida cu Chiajna din noiembrie 2011. De regulă, mijlocaşul a fost înlocuit în celelalte partide cu cel mult un sfert de oră înaintea finalului meciului.

Înaintea partidei, au fost voci care au suspectat corectitudinea cu care se va disputa întîlnirea dintre CFR şi Oţelul.  Ultimul care sugerase un meci al prieteniei a fost administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu. Citeşte AICI amănunte

CFR Cluj - Oţelul 2-0

G. Mureşan 74 VIDEO, 82 VIDEO

CLICK AICI PENTRU COMENTARIUL ÎN FORMAT TEXT!

CFR Cluj: Beto - Maftei, Cadu, Piccolo, Camora - G. Mureşan - Sougou, Peralta, Vranjes, Bastos - Kapetanos
Antrenor: Jorge Costa
Rezerve: Stăncioiu, Ronny, Hora, Celestino, Rui Pedro, Nuno Diogo, L. Ganea

Oţelul: Brăneţ - Ljubinkovici, Perendija, Sg. Costin, Sălăgeanu - Giurgiu, I. Neagu - Antal, Didi, Stromajer - Punosevac
Antrenor: Dorinel Munteanu
Rezerve: Grahovac, Sîrghi, I. Filip, L. Iorga, Viglianti, Pena, Cojoc

Arbitru: Marius Avram. Asistenţi: S. Gheorghe, S. Stoianov

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.