Liga 1

Întîlnire Solomon - Dragomir pentru reapariţia Ştiinţei » "Fraţilor, Universitatea vine uşor pe turnantă"

Articol de Marian Lazăr  —  luni, 26 martie 2012

Şeful LPF, Dumitru Dragomir, susţine că a discutat deunăzi cu primarul Craiovei, Antonie Solomon, despre planul pentru reapariţia Universităţii. El a vorbit pe larg despre asta într-o intervenţie la Radio Oltenia Craiova.

"Sînt speranţe pentru ca o altă echipă să joace sub titulatura U Craiova şi să aibă palmaresul adevărat al Ştiinţei. V-am mai spus, palmaresul nu e la escrocul de Mititelu, e la Dinel Staicu. Asta e sută la sută, să fie clar!

Această nouă echipă poate apărea numai dacă Primăria Craiova sau Consiliul Judeţean se implică împreună cu, eu ştiu, cîţiva, Cămătaru, Neţoiu, care sînt acolo şi care au afaceri, oameni care se pricep la activitatea fotbalistică. Sînt foarte multe variante prin care echipa poate fi înscrisă.

De unde ştiţi că nu am vorbit deja cu Antonie Solomon? Omul ăsta are atît de mult bun-simţ încît eu i-am spus, băi fraţilor cu bunul simţ mori de foame în viaţa asta, iar el a spus «Domne, să nu creadă oltenii mei că eu îmi fac acum pe seama U Craiova publicitate ca să cîştig încă o dată primăria, eu vreau sa castig pe forţele mele iubirea cetăţenilor, nu să îmi aud că am ajuns primar... O să ma implic după alegerile locale, după 10 iunie, este destul timp ca să ne implicăm şi să punem lucrurile la punct».

Fraţilor, Universitatea vine uşor pe turnantă. Universitatea are timp să se organizeze după 10 iunie, dar ca să promoveze din primul an în Liga 1 îi va fi foarte greu", a declarat  Dragomir.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.