Liga 1

Cornel Dinu despre CFR-Oţelul: "Gălăţenii au rupt zidul la primul gol şi au pasat decisiv la al doilea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 martie 2012

Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, a vorbit despre meciul dintre CFR Cluj şi Oţelul Galaţi, scor 2-0, pe care îl consideră suspect. VEZI AICI GOLURILE ŞI O GALERIE FOTO DE LA MECI!


"Domn'e, nu mai înţeleg nimic! Un meci ciudat, cu foarte multe momente care puteau fi evitate, mă refer la cele două goluri, şi spectacolul de îmbrăţişări de la finalul meciului. Oţelul a rupt zidul la primul gol, iar la cel de-al doilea unul dintre fundaşii gălăţeni i-a pus mingea pe gheată lui Mureşan, de altfel unul dintre golgeterii de renume din fotbalul românesc. 

Mi se pare ciudată această dispută. Sînt două faze mai mult decît dubioase. Sînt reciprocităţi de tip latin. Să ne aducem aminte cînd Oţelul a cîştigat campionatul, a bătut 2-1 în penultima etapă. E o continuitate a înţelegerii, dar, neavînd probe, doar poţi să remarci. Faultul inutil de la primul gol e făcut chiar de Didi, fost jucător al CFR-ului", a spus Cornel Dinu la GSP TV.

Cornel Dinu a adus aminte şi de episodul "Valiza" din 2008: "În ultima etapă, acum patru ani, toată lumea umbla după "valiza" Stelei, dar nimeni nu s-a uitat la partida CFR-ului cu Universitatea".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.