Liga 1

VIDEO Dinamo a transferat un albanez. Se dă CR7 pe Youtube, dar pînă la vară se căleşte în B :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 martie 2012

Roş-albii l-au împrumutat pe Elis Bakaj, pînă în vară, la Cernomoreţ Odessa, iar acum au mai adus un albanez. Xhuljano Kulli are 20 de ani, este mijlocaş ofensiv şi la vîrsta de 15 ani era văzut în Albania drept un viitor star al fotbalului european.

Însă nu a reuşit să-şi îmbunătăţească prea mult calităţile şi a ajuns să evolueze în Italia, la amatorii de la Pro Patria.

Transferat acum de Dinamo, Kulli a fost trimis de roş-albi la Mureşul Deva. Dacă va da satisfacţie la "satelitul" roş-albilor din Seria B2, el va fi adus în vară la echipa mare a "cîinilor".

Kulli a plecat din Albania în Italia în urmă cu şapte ani, are şi cetăţenie italiană şi se remarcă mai mult ca un freestyler. Pe Youtube sînt postate mai multe filmuleţe, unele uploadate chiar de fotbalist!, în care el îşi demonstrează talentul de a jongla cu mingea (VEZI GALERIA VIDEO DE MAI SUS). Într-unul din aceste filme, Kulli se compară cu Cristiano Rolando, făcînd un filmuleţ care cuprinde, în paralel, faze realizate de el şi de portughez. :D

"Dinamo l-a luat pe Kulli? E albanez? Nu am auzit de el, nici nu ştiam unde joacă!" - Sulejman Demollari, fosta glorie a "cîinilor", acum scouter al roş-albilor în Albania

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.