Liga 1

Observatorul partidei CFR - Oţelul n-a văzut nimic ciudat » "A fost un meci aprig şi curat, clujenii au cîştigat meritat!"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  marţi, 27 martie 2012

CFR - Oţelul 2-0 a confirmat prietenia dintre cele două echipe şi a declanşat reacţii violente din partea rivalelor la titlu. Dar observatorului meciului, Emeric Dembrovschi, susţine că nu a văzut nimic necurat în Gruia.

"Domnule, eu nu am voie să dau nici un fel de declaraţie referitoare la meci. Dar, ca să vă faceţi o idee, vă spun atît: jocul a fost unul aprig, curat, iar reacţiile venite de după meci sînt tendenţioase. Clujenii s-au închis, au jucat bine din punct de vedere tactic şi au cîştigat poate şi pentru că Oţelul a trebuit să facă trei schimbări din cauza accidentărilor!", a declarat el pentru gsp.ro.

Emeric Dembrovschi a rămas în amintirea microbiştilor ca fotbalistul cel mai bun al României la Campionatul Mondial din 1970. A punctat împotriva Braziliei (2-3) şi a fost la un pas să marcheze un alt gol de generic sud-americanilor cu un şut de la 25 de metri, însă bara s-a opus.

Acum, la 66 de ani este observator de joc al LPF şi ieri a trebuit să suporte timp de 90 de minute un "balet" ca pe vremuri. Oţelul nu atras nici un şut pe poarta lui Beto, la primul gol zidul gălăţean s-a spart înainte ca Mureşan să tragă, iar la cel de-al doilea acelaşi Mureşan a beneficiat de o pasă a lui Ljubinkovici! VEZI VIDEO AICI!

"A fost o reciprocitate de tip latin, stratagema dintre cele două echipe din 2011 a continuat. Opinia publică nu poate fi prostită" - Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.