Liga 1

Paszkany cere presei să facă denunţ penal: "Sesizaţi organele statului dacă a fost blat"

Paszkany vrea să lămurească în instanţă suspiciunile în privinţa meciului CFR Cluj - Oţelul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 martie 2012

Arpad Paszkany vrea să se dovedească în instanţă că CFR Cluj - Oţelul 2-0 a fost un meci care s-a desfăşurat corect. Patronul liderului cere presei să facă un denunţ, acesta reprezentînd modul în care ziarele şi-ar asuma responsabilitatea celor scrise, în viziunea sa.

"Cei care spun că a fost blat să sesizeze organele statului! Dacă nu o fac, înseamnă că sînt nişte caractere de rahat. Trebuie să-şi asume responsabilitatea celor afirmate.

Îi somez public să depună un denunţ penal în termen de 5 zile. Dacă se demonstrează că a fost ceva necurat, eu retrag clubul din prima divizie", a spus Paszkany.

Pagina 1 de azi a Gazetei Sporturilor este o ironie la adresa blatului CFR - Oţelul! De ce? Pentru că de ani de zile nu s-au văzut scene atît de ridicole pe stadioanele noastre ca la acest meci, cîştigat de CFR, acasă, cu 2-0.

Oţelul nu a ştiut cum să piardă şi, pînă la urmă, oaspeţii s-au dat la o parte din zid în momentul execuţiei. Gălăţenii n-au avut nici măcar un şut pe poartă, ceea nu s-a întîmplat nici cînd au jucat împotriva lui Manchester. Citeşte aici amănunte!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.