Liga 1

Cornel Dinu oferă 3 argumente care l-au făcut pe Dinu Gheorghe să-l refuze pe Gigi Becali

Cornel Dinu crede că "Vamă" a procedat corect refuzîndu-l pe Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 martie 2012

Cornel Dinu e unul dintre oamenii din fotbal care a ironizat cel mai acid uşurinţa cu care CFR Cluj a îmvins pe Oţelul, 2-0. Oficialul dinamovist a comentat şi declaraţiile lui Paszkany, care cere presei să facă denunţ penal pentru a se dovedi incorectitudinea partidei. "Procuroru" consideră că Dinu Gheorghe a procedat corect refuzînd oferta din partea Stelei

"Declaraţiile lui Paszkany sînt fireşti, fac parte dintr-o abilitate. Cazurile de acest fel se tergiversează, domnul Paszkany probabil că are şi o anumită trecere.

Probabil că acolo e şi un patriotism local şi s-a trecut cu vederea mai uşor. Pînă acum zicea că e nemulţumit de jocul echipei, aşa că poziţia de lider suscită o suspiciune", a declarat Cornel Dinu la emisiunea Contraatac, pe GSP TV, moderată de Dan Udrea.

Administratorul delegat al lui Dinamo e convins că Dinu Gheorghe a fost inspirat cînd a decis să nu accepte oferta lui Gigi Becali:

"Dinu Gheorghe e un manager care are calităţi incontestabile, eu cred că a gîndit realist. El are sentimente pentru Dinamo, o prietenie cu Răzvan Lucescu, o relaţie şi de afaceri cu George Copos".

Paszkany cere presei să facă denunţ penal: "Sesizaţi organele statului dacă a fost blat"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.