Liga 1

Gigi chiar se crede tactician :) » Întîmplare halucinantă în timpul meciului Tg. Mureş - Steaua 1-0

Articol de Vlad Ispas  —  vineri, 30 martie 2012

Foştii antrenori au rămas interzişi cînd patronul a sunat pe bancă şi a transmis ca echipa să rămînă în doar 3 fundaşi şi să mai introducă un om ofensiv


Meciul care a clătinat serios scaunul lui Ilie Stan, FCM Tg. Mureş - Steaua 1-0, singura înfrîngere în Liga 1 pe 2012 pentru roş-albaştri, a avut un moment în care cei de pe banca Stelei au fost realmente uluiţi de dorinţa patronului.

Fiind condusă cu 1-0, Steaua a intrat în criză de timp, iar patronul a sunat pe bancă pentru a da un ordin. Doar că de această dată, ordinul a conţinut referinţe tactice făcute în mod expres, ceea ce nu se mai întîmplase niciodată pînă la acel moment.

"Să scoatem un fundaş şi să jucăm cu 3 în apărare! Să introducem un mijlocaş sau un atacant ca să avem mai mulţi oameni în ofensivă. Să jucăm 3-4-3 sau 3-5-2!" a fost ordinul lui Becali. Ilie Stan, Edi Iordănescu şi Gabi Mărgărit au rămas fără replică şi au decis să nu pună în practică ordinul. Schimbările pe care le-au efectuat în acel meci au fost: Răduţ în locul lui Bicfalvi, Nikolici în locul lui Rusescu şi Florin Costea în locul lui Tatu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.