Handbal

Zalăul s-a calificat în finala EHF, dar nu are sală! Caz dezvăluit de Tadici la Radio GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 31 March 2012

HC Zalău s-a calificat sîmbătă, pe teren propriu, în finala Cupei EHF

, deşi a fost învinsă de formaţia spaniolă Mar Alicante în manşa retur a semifinalei, scor 24-26 (13-18). Antrenorul Gheorghe Tadici a intrat în direct la Radio GSP şi a vorbit despre extraordinara reuşită, dar şi despre piedicile specifice sportului românesc:


"Am reuşit o performanţă pe care nimeni nu o anticipa, cu un buget de 8 ori mai mic decît al adversarelor noastre. Dacă tot am ajuns aici, indiferent de adversar, obiectivul este să cîştigăm Cupa! Din ce cred, finala nu o vom putea juca în România, firma care se ocupă de renovarea sălii ar fi trebuit să predea lucrarea astăzi, dar la cum arată cred că nici în 3 luni nu va fi gata. În România, interesele nu sînt pentru performnaţă, ci altele".

Prin intermediul Radio GSP, Tadici a vrut să le ureze succes şi rivalelor de la Oltchim: "Vreau ca Oltchim să ajungă în finala Ligii, indiferent ce spun alţii", după care şi-a înţepat fosta echipă: "cît ţine de viitorul Zalăului, ne va fi imposibil să avem performanţă, fiindcă noi creştem şi alţii profită!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.