Liga 2

VIDEO Ucigaşul lui Dinamo » Dică îi “loveşte” pe dinamovişti oriunde îi prinde

Dică a marcat unicul gol al meciului dintre Viitorul şi Dinamo II

Articol de Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dică a marcat primul gol de la transferul la Viitorul Constanţa chiar împotriva echipei secunde a lui Dinamo şi a ajuns la 7 reuşite în meciurile cu roş-albii.

Nicolae Dică nu îi iartă pe dinamovişti nici cînd joacă împotriva "cîinilor" mici. Proaspăt transferat la trupa lui Gică Hagi, Dicanio a înscris golul primului succes al Viitorului din acest retur şi constănţenii au rămas astfel la 3 puncte în faţa Brăilei şi a Deltei Tulcea.

Dinamo, victima favorită
Roş-albii se află printre victimele preferate ale argeşeanului. Astfel că, printre cele aproape 100 de goluri marcate în Liga 1 şi Cupa României, Dică a înscris de 6 ori împotriva "cîinilor". Nicolae a debutat cu o pasă de gol pe vremea cînd era la FC Argeş, apoi a mai punctat de două ori în duelurile cu roş-albii pînă la transferul la Steaua din 2004.

Gol la primul Steaua-Dinamo
Dicanio a debutat la Steaua cu o pasă de gol în Ştefan cel Mare, Dinamo reuşind totuşi să se impună cu 2-1, dar în sezonul următor a marcat la victoria cu 1-0 în faţa marilor rivali, la primul derby disputat pe Ghencea.

Reuşite şi în Cupa României
Piteşteanul a marcat şi pentru CFR în returul semifinalei din 2010, cînd clujenii s-au impus cu 2-1 şi au mers în finală, dar şi în ultimul act al Cupei de anul trecut, cînd a deschis scorul pentru Steaua împotriva marii rivale.

93 de goluri a marcat Nicolae Dică în Liga 1

9 echipe a schimbat Dică în cariera sa, 3 dintre ele fiind din străinătate

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.