Liga 1

Mihai Stoichiţă apelează la ajutorul divin: "Doar egaluri în meciurile contracandidatelor ne mai menţin în cursa de titlu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 01 April 2012

Mihai Stoichiţă, antrenorul Stelei, a comentat evoluţia pe care echipa sa a avut-o în meciul încheiat la egalitate, 1-1, în deplasarea de la Pandurii, mărturisind că este mulţumit de jocul prestat de elevii săi în prima repriză.

Acesta a explicat că şansele ca Steaua să mai rămînă în lupta pentru titlu se leagă de rezultatele care se vor înregistra în partidele Rapid - Dinamo (astăzi, 21:00, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO) şi FC Vaslui - CFR Cluj (mîine, 21:30, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO).

"Dacă ne ajută Dumnezeu să iasă două egaluri la Rapid - Dinamo şi la CFR - Vaslui, atunci se menţine aceeaşi diferenţă şi ne putem reapuca de treabă începînd cu etapa viitoare. Îmi doream foarte mult o victorie. În prima repriză am demonstrat că Steaua poate să joace un fotbal foarte bun, modern, agresiv. Nu am ce să-mi reproşez, am încercat să joc un sistem mult mai agresiv, un 4-1-4-1", a declarat Mihai Stoichiţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.