Liga 1

Record negativ » Steaua a ajuns la al treilea meci consecutiv fără victorie în Liga 1

Maxim a fost scăpat de Chipciu şi a marcat cu toată opoziţia lui Stanca

Articol de Vlad Ispas  —  luni, 02 aprilie 2012

Steaua a ajuns la trei meciuri la rînd fără victorie în campionat, o contraperformanţă cu care nu s-a mai întîlnit de cînd era antrenată de Ilie Dumitrescu.

0-1 la Tîrgu Mureş, 0-0 cu Gaz Metan şi 1-1 la Tîrgu Jiu sînt ultimele trei rezultate pe care le-a înregistrat Steaua. Roş-albaştrii s-au ales cu doar două puncte din trei etape în care ei sperau să se apropie de liderul CFR Cluj. Şi e prima oară de-a lungul sezonului cînd se întîmplă ca echipa să nu cîştige nici un joc din trei consecutive.

O asemenea "ispravă" nu s-a mai făcut de un an şi jumătate. Atunci, Ilie Dumitrescu a remizat în Ghencea cu Timişoara, 1-1, apoi a pierdut halucinant la Urziceni, 0-1, şi a urmat un nou egal acasă, 1-1 cu Astra. Dumitrescu a demisionat imediat după sfîrşitul celui de-al treilea joc consecutiv fără succes. El avea, de fapt, chiar patru la rînd proaste. Între egalurile şi înfrîngerea din Liga 1, Ilie a mai stat pe banca Stelei şi la Liverpool, unde Tănase a marcat un gol fabulos, dar rezultatul a fost dezastruos, 1-4.

11 puncte a cîştigat Steaua din cele 6 meciuri pe care le-a disputat în Liga 1 în 2012. Din ultimele trei a luat doar două puncte

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.