Liga 1

Debandadă la Sportul » Şiman a criticat schimbările lui Isăilă în timpul partidei cu Mioveni

+5 Foto
Ciubotariu a fost călcat în picioare de patronul Sportului

Articol de Cristian Verescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nu doar mijlocaşul de 31 de ani a fost ţinta patronului: chiar şi Curelea, introdus la pauză în locul lui Mareş, fotbalist de nici 16 ani, a fost criticat. Conducerea consideră că atacantul "studenţilor" joacă fără tragere de inimă după ce a ratat transferul la un club mare.

Cu un lot încropit, în care puştii Under 18 apar de nicăieri la aproape fiecare etapă, Sportul pregătit de Isăilă a reuşit sîmbătă o primă repriză bună în faţa celor de la Mioveni. Tocmai Mareş (16 ani) şi Dobre (19 ani) au fost cei care au dat speranţe pentru o victorie în Regie. Deciziile lui Isăilă de a-i introduce pe parcurs pe experimentaţii Curelea şi Cristi Ciubotariu l-au scos din minţi pe Şiman!

Ciubotariu, desfiinţat. Curelea, plafonat
La pauză, antrenorul Sportului l-a preferat pe Curelea în locul lui Mareş, dar atacantul vînat de granzi în iarnă e doar o urmă palidă a vîrfului prolific din tur. Aproape nu s-a văzut pe teren! Conform apropriaţilor, Şiman a izbucnit: "Păi, da! Bagă-l pe Curelea, care nu mai are chef de fotbal la Sportul!"

Introducerea lui Cristi Ciubotariu în minutul 71 a pus capac. Mijlocaşul trecut în ultimii 5 ani pe la Bistriţa, Chiajna şi Delta Tulcea i-a luat locul lui Lucian Dobre, care nu se mişcase deloc rău în prima parte a meciului. "Incredibil! Ciubotariu nu-şi găseşte loc în Liga 3, ce să-i ceri acum!?", a tunat Şiman.

"Nici zece metri nu e-n stare Ciubotariu să alerge, dar noi îl băgăm pe final şi vrem să cîştigăm cu Mioveni" (Vasile Şiman, patron Sportul)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.