Liga 1

Coman, aclamat de fani » Galeria a căzut la pace cu portarul Rapidului

+2 Foto
Galeria Rapidului a făcut pace cu portarul titular al Rapidului.

Articol de Cătălin Popescu  —  luni, 02 aprilie 2012

Derby-ul cu rivalii de la Dinamo l-a împăcat pe Dani Coman cu majoritatea ultraşilor giuleşteni, care l-au încurajat, unii chiar frenetic, aseară, în Grant.

Dani Coman, 33 de ani, a ajuns să fie aclamat de fanii care pînă ieri, de multă vreme, îl înjurau şi-i cereau să părăsească de urgenţă Giuleştiul! Goal-keeperul a ajuns aseară pe gazon, iar cîţiva dintre fanii dinamovişti l-au aplaudat ironic. Portarul a evitat să dea vreo replică, dar, aproape instant, au intervenit suporterii rapidişti.

În număr impresionant, l-au aplaudat pe Coman, i-au strigat numele şi l-au chemat la salut! Dani s-a dus şi a strigat împreună cu ultraşii. Cînd un grup restrîns a ripostat şi l-a huiduit pe jucător, alţii, tot din tribună, au intervenit şi i-au scandat numele şi mai pregnant. Mai mult, s-a ajuns din această cauză la îmbrînceli şi cuvinte grele între fani! Coman a simţit suportul spectatorilor şi în startul partidei, cînd a fost încurajat, semn că securea războiului între el şi ultraşi poate fi îngropată. Chiar cu ajutorul rivalilor, al dinamoviştilor!

21 de meciuri a bifat ca titular Dani Coman în meciurile din actuala ediţie de campionat din 24 de partide posibile

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Badea a fost ironic cu Copos
Preşedintele CA al "cîinilor", Nicolae Badea, n-a venit cu mîna goală aseară în Giuleşti. A dezvăluit chiar şeful roş-albilor cadourile aduse bunului său amic, George Copos: "Trebuia să-i reînnoiesc accesoriile, aşa că i-am adus un fular ediţia 2012 cu însemnele clubului Dinamo, pe care el l-a slujit şi iubit în tinereţe, dar şi o lanternă cu acumulator şi cu dinam, care se poate încărca manual. Ultimul cadou e pentru că ştiu faptul că George a mai stins lumina în Giuleşti şi vrea să găsească ieşirea dacă va mai repeta astfel de evenimente".

Inbox
- Kone a dat emoţii în minutul 10. A ieşit accidentat pe margine, chiar făcea semne să fie schimbat, din cauza unor probleme musculare la pulpa stîngă, pe care le are de mai multă vreme, africanul jucînd aşa o perioadă. Dar doctorul Liviu Bătineanu i-a pus o faşă şi l-a retrimis pe gazon.
- Fanii giuleşteni au încercat să dea o mînă de ajutor fotbaliştilor lor: i-au băgat laserele în ochi lui Bălgrădean, la fazele fixe din preajma careului dinamovist.
- Ciobi a lăsat treningul, clasic deja, deoparte. Fiindcă i-a mers bine cu Mediaşul (1-0), în Cupă, joi seară, cînd a fost la meci în ţinută de stradă, aşa a procedat şi aseară la derby.
- Meciul a fost întrerupt în startul partidei aproape un minut după ce galeria rapidistă a aruncat două fumigene în teren.
- Scarlatache a fost folosit pînă la urmă ca fundaş dreapta, iar Luchin stoper, întrucît bănăţeanul este mai lent decît colegul său.
- Absenţe importante la cele două echipe: Ioniţă, neconvocat, respectiv Moţi, suspendat, au văzut meciul împreună pe marginea gazonului.
- Spre finalul primei părţi, Pulhac a venit la margine şi i s-a plîns lui Ciobi că Alexe nu-l ajută pe faza defensivă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.