Handbal

O repriză magică! » Brădeanu a contribuit decisiv la victoria obţinută de Oltchim în faţa lui Gyor

Brădeanu a marcat cinci goluri în meciul cu Gyor

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aurelia Brădeanu a jucat cu mare ambiţie împotriva fostelor sale coechipiere. A dorit să arate că Gyor a greşit cînd a lăsat-o să plece la Vîlcea.

Abia mai poate sta în picioare la finalul partidei. Băieţelul ei de trei ani îi sare în braţe şi o sărută cu patimă. "Mami, ai dat multe goluri! Te-am aplaudat şi am făcut galerie. M-ai auzit?". Mika bufneşte în rîs şi-şi ia copilaşul în braţe. "Da, mami, normal că te-am auzit. Nu m-ai văzut, ţi-am făcut cu mîna". Apoi interul stînga vorbeşte serios despre meci.

"Nici nu mai pot sta în picioare. Abia mai pot vorbi. A fost mult de muncă, a fost o partidă fizică. Ne-am dorit enorm să terminăm învingătoare. Din păcate, în prima repriză am făcut multe greşeli, dar la pauză antrenorul Radu Voina a ştiut să ne ridice şi să ne motiveze", a spus Mika. Îşi mai trage sufletul şi continuă. "Am făcut o repriză magică. Cred că ele ne-au luat un pic de sus, au zis că au cîştigat la pauză. Au ieşit la iveală ambiţia noastră, determinarea".

Anticipează următoarea întrebare. "Sînt de ajuns patru goluri?" "Important e că am cîştigat. E o semifinală de Liga Campionilor, fiecare gol contează şi mergem acolo să ne batem. Puteam la fel de bine şi să pierdem, important e că am cîştigat şi cel mai mult mă bucur pentru fanii noştri. Ei ne-au purtat pe braţe în partea a doua şi pentru asta trebuie să le mulţumim", a încheiat Brădeanu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.