Liga 1

Balaj s-a săturat de injurii şi acuzaţii: "L-am dat în judecată pe Gigi Becali. Să vedem dacă sînt hoţ sau nu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 April 2012

Cristi Balaj, arbitrul de la partida FCM Tg.Mureş-Steaua, partidă care s-a încheiat cu scorul de 1-0, l-a dat în judecată pe patronul echipei din Ghencea.

Acesta a fost deranjat de acuzele şi de injuriile adresate de Gigi Becali. După meciul pierdut de stelişti, patronul din Ghencea a răbufnit, declarînd că Balaj ia bani de la CFR pentru a o ajuta în cursa pentru titlu: "Am avut un 11 metri clar în minutele de prelungiri, iar la golul lor n-a fost fault la lovitura liberă. Să dăm de pe acum titlul CFR-ului, iar pe Balaj să-l trimitem la puşcărie!", a declarat la aceea vreme Gigi Becali.

"Atîta timp cît sînt jignit şi acuzat pe nedrept, mi se pare normal să apelez la instanţă. L-am dat în judecată la Bucureşti, mi-am angajat şi un avocat, pentru că distanţa nu-mi permite să fiu prezent la fiecare termen. Oricum, aş fi cîştigat procesul şi singur, nu aş fi avut nevoie să fiu reprezentat", a declarat Balaj pentru cancan.ro

"Îi voi cere daune morale, mai exact suma de bani pe care susţine că aş fi luat-o drept şpagă. (500.000 de euro). Mai multe nu vreau să comentez, las instanţa să decidă. Cu această ocazie îi voi da şansa să demonstreze dacă sînt sau nu hoţ", a adăugat Balaj.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.