Liga 1

VIDEO Crăciunescu despre lovitura de pedeapsă neacordată Rapidului: "Din lateral şi din faţă e penalty, din spate, nimic!"

+2 Foto
Aceasta e faza în care Scarlatache îl faultează pe Surdu, însă Rapidul nu primeşte penalty-ul cuvenit

Articol de Cătălin Popescu, Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Crăciunescu a oferit ieri o nouă explicaţie halucinantă, atunci cînd a comentat faza din minutul 4 al derby-ului Rapid - Dinamo. VEZI AICI IMAGINI VIDEO CU FAZA!

Rapidiştii strigă că au fost dezavantajaţi în mod evident, însă Ion Crăciunescu i-a luat apărarea lui Ovidiu Haţegan. La emisiunea Fotbal Club, de la DigiSport, preşedintele CCA a explicat decizia "centralului": "S-ar crede că e lovitură de la 11 metri, dar există un unghi, cel din spate, din care se pare că Scarlatache atinge mingea. Acolo se vede cum dispare laba piciorului din cadru. Eu, ca observator şi şef al Comisiei, merg pe mîna arbitrului. Nu l-aş fi sancţionat însă nici dacă ar fi dat penalty. E o fază în care, orice hotărîre ar fi luat, n-ar fi greşit!". :-o

În noiembrie era "penalty şi simulare" :)
Nu e prima oară cînd Crăciunescu vine cu o explicaţie de acest gen. În noiembrie anul trecut, i-a luat apărarea fiului său, după un meci Gaz Metan - Petrolul (0-1), în care Teo Crăciunescu a acordat eronat penalty-ul din care ploieştenii au marcat unicul gol al partei. "A fost fault în primă fază, apoi prahoveanul a simulat. Teo a lăsat avantaj iniţial, apoi a revenit şi a fluierat penalty, dar trebuia să-l avertizeze pe Opriţa deoarece a simulat apoi căderea!", a spus Crăciunescu atunci.

"Mecanisme «crăciuneşciene»"
George Copos a reacţionat ieri, pe site-ul clubului, cerîndu-i demisia lui Crăciunescu şi solicitînd arbitri străini la meciurile importante din Liga 1: "Aşa nu se mai poate! Campioana e decisă, an de an, de arbitri! Singura soluţie la mecanismele oculte, «crăciuneşciene», care ne sugrumă, e folosirea de arbitri străini. Marea problemă a arbitrajului românesc e însuşi preşedintele Comisiei de Arbitri, Ion Crăciunescu! Regretăm că am ajuns (prea tîrziu) la această concluzie!".

SMS-ul lui Copos către Crăciunescu, trimis în timpul emisiunii: "Ioane, pune-ţi ochelari! Îmi e ruşine de ce explicaţii dai!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.