Liga 1

Nilă şi Cruduţa şi-au bătut joc de Gigi! » Cei doi au petrecut două zile împreună la Rîmnicu Vîlcea după meciul cu Pandurii

Daniela Crudu a anunţat în urmă cu ceva timp că s-a despărţit de Mihai Costea

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cei doi au ieşit public să anunţe că s-au certat pentru ca atacantul să fie iertat şi reprimit în lot de Becali, ceea ce s-a şi întîmplat, însă în realitate ei continuă să formeze un cuplu.

De 1 Aprilie, Gigi Becali a fost păcălit pe bune de cuplul Mihai Costea - Daniela Crudu. Deşi săptămîna trecută cei doi anunţau public că s-au despărţit, spre satisfacţia patronului Stelei, care îi promitea inclusiv un bonus financiar lui Crudu, în acest moment, atacantul roş-albaştrilor şi asistenta lui Dan Capatos de la Antena 1 formează din nou un cuplu!

Imediat după meciul Stelei de la Tg. Jiu, de sîmbătă seara, Costea cel mic a chemat-o pe Daniela Crudu la Rm. Vîlcea, oraşul în care s-a născut şi a copilărit fotbalistul. Crudu a mers la Vîlcea şi cei doi au profitat din plin de zilele libere oferite de Mihai Stoichiţă. Ei au fost foarte discreţi, nu s-au afişat în public, iar ieri, cînd au plecat spre Bucureşti, au făcut-o în maşina Danielei Crudu, un Audi de culoare neagră.

Ei s-au întors la Bucureşti ieri, iar astăzi Mihai Costea va fi prezent la antrenament, primul programat de Stoichiţă în Bucureşti după jocul cu Pandurii. Anunţul făcut săptămîna trecută de cei doi că s-au despărţit l-a determinat pe Becali să-l ierte pe Costea, care a fost reprimit în lot şi a şi jucat la Tg. Jiu, pe finalul partidei.

Florin a susţinut-o pe Ada cu Gyor
În timp ce fratele său îşi petrecea timpul cu Daniela Crudu, Florin Costea, însoţit de mama sa, a fost duminică seara în Sala Sporturilor "Traian" din Rm. Vîlcea pentru a vedea semifinala de handbal feminin Oltchim - Gyor 35-31. El a susţinut-o din tribune pe logodnica sa, Ada Nechita, extrema dreaptă a Oltchimului fiind a doua marcatoare a trupei lui Radu Voina, cu 5 goluri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.