Liga 1

Balaj l-a dat în judecată pe Becali: ”Sînt hoţ? Dacă nu, dă-mi banii!”

Cristi Balaj s-a supărat pe declaraţiile lui Becali şi îi cere despăgubiri.

Articol de Vlad Nedelea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Balaj l-a dat în judecată pe Becali şi-i cere o jumătate de milion de euro, cît a zis Gigi că ar fi luat arbitrul ca s-o ajute pe CFR Cluj.

Războiul dintre Becali şi Balaj nu se mai rezumă la dorinţa stelistului ca echipa lui să nu mai fie arbitrată de către băimărean. S-a mutat în instanţă. Balaj l-a dat în judecată pe Gigi: "Va avea ocazia să demonstreze că tot ce a spus despre mine e adevărat, adică să arate că sînt un hoţ". "Centralul" cere şi despăgubiri, în valoare de 500.000 de euro, "atît cît a zis domnul Becali că am luat de la CFR Cluj".

Arbitrul anunţase din decembrie 2011 că are de gînd să-l acţioneze în instanţă pe patronului Stelei, după meciul roş-albaştrilor cu CFR, încheiat 1-1. "Balaj e un criminal şi DNA-ul nu mai poate să facă nimic, fiindcă ăştia au luat cu două luni înaintea începerii campionatului 300.000, 500.000 de euro" a fost una dintre declaraţiile lui Gigi. În urmă cu zece zile, Steaua a pierdut la Tîrgu Mureş, 0-1, tot cu Balaj la centru, şi Becali a acuzat iar: "Să le dăm titlul celor de la CFR Cluj încă de pe acum! N-ai ce să le mai faci, decît să-l bagi pe Balaj la puşcărie! Nenorocitul a tras de timp ca să nu egalăm noi!".

6 meciuri a avut Steaua în acest sezon cu Balaj arbitru, în campionat plus Cupa României. Bilanţul: o victorie, trei egaluri şi două înfrîngeri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.