Liga 1

Giuleştenii continuă ironiile la adresa rivalilor din Ştefan cel Mare: "Cîini? Poate căţeluşi!"

Teixeira l-a depăşit în dese rînduri pe Munteanu, însă superioritatea gazdelor nu s-a văzut şi pe tabelă

Articol de Cătălin Popescu, Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapidiştii îşi toarnă cenuşă în cap după ce au ratat şansa de a o învinge pe Dinamo.

Alb-vişiniii au dominat clar partida de duminică, înghesuindu-şi adversarii în jumătatea lor proprie, dar n-au izbutit să înscrie. Elevii lui Răzvan Lucescu dau vina chiar pe rivali şi spun că acestora le-a fost teamă de ei. "Se vorbeşte de Dinamo că ar trage la titlu. Păi, ăsta e joc de campioană?! Pînă şi Petrolul a avut mai mult curaj decît ei!", a spus Rui Duarte.

Dani Coman i-a ironizat şi el pentru evoluţia din Giuleşti: "Sînt periculoşi, îţi pot da gol din jumătate de ocazie, dar cu noi n-au avut nici măcar atît!". "Dinamoviştii au arătat precum o echipă obosită, care gîfîie! Cu noi s-au apărat pe două linii, au refuzat să joace fotbal", a punctat şi Dan Alexa.

"Rămînem cu regretul că n-am reuşit să marcăm, deşi pe teren s-a aflat o singură echipă! Am reuşit să o transformăm pe Dinamo dintr-o echipă de top în România într-una mică" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

Gluma zilei pe gsp.ro: "Dinamoviştii sînt şi acum în Giuleşti, încă mai încearcă să treacă de mijlocul terenului"

Cifrele meciului
Rapid Parametru Dinamo
58,6 - Posesie - 41,4
20/3 - Şuturi la/pe poartă - 4/1
7 - Cornere - 1
4 - Ocazii - 1

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

"Doar Cupa mai contează"

Constantin Zotta s-a resemnat după remiza albă de duminică şi crede că alb-vişiniii nu mai au cum să spere la cîştigarea campionatului: "Pentru noi, lupta pentru titlu s-a terminat. Ne concentrăm doar pe returul cu Vaslui din Cupă. Acesta e obiectivul nostru pentru acest sezon". Preşedintele giuleştean a explicat şi motivul pentru care Ioniţă nu a fost inclus în lot nici pentru meciul cu Dinamo: "Nu se află într-o formă bună, de aceea Răzvan a hotărît să nu-l introducă. Nu ştiu dacă va juca nici la Cluj".

INBOX:
- Mihai Roman a evoluat doar în ultimele minute ale derby-ului cu Dinamo, dar a avut timp să primească un cartonaş galben. Mijlocaşul a fost avertizat în prelungiri şi va lipsi la meciul cu CFR, acesta fiind al 4-lea "galben" al sezonului.
- Zotta speră ca Pancu şi Sburlea să fie apţi 100% pentru partida cu CFR, de la sfîrşitul săptămînii: "E foarte important pentru noi ca Pancu să fie la capacitate maximă, să joace la fel ca în tur. Cred că şi Sburlea poate reveni cu CFR".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.