Campionate

VIDEO I-a spart faţa! » Fault brutal în prima ligă din Rusia

Aşa arată faultul făcut de Kerjakov asupra lui Dikan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Accidentare teribilă la meciul Spartak Moscova - Zenit (1-2).

Portarul gazdelor Dikan a fost lovit intenţionat de atacantul Kerjakov (foto), pe care ieşise să-l blocheze. Ucraineanul a suferit multiple fracturi ale oaselor faciale, mandibulei, pometelui şi osului orbital drept plus o comoţie cerebrală. VEZI MAI JOS VIDEO!

Dikan (34 de ani) va sta cel puţin o lună în spital şi sigur ratează Euro 2012.

ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL:

Bănci şi cimitire
STRANIERI. Boloni şi-a criticat jucătorii după eşecul lui PAOK cu Giannina (1-2). "Cui îi e frică să renunţe la fotbal! Vreau o trupă de învingători, dar nu înţeleg de ce nu jucăm bine şi acasă. N-am jucători indispensabili, doar ştiţi că cimitirele sînt pline de oameni de neînlocuit. Şi nu pot fi sigur că mă calific în play-off. Nici băncile nu dau garanţii", a declarat antrenorul român.

"Nu sînt de Chelsea"
STRANIERI. Dan Petrescu pariază că Barcelona va fi iar regina Europei şi o va detrona şi pe Real. "E parcă de pe altă planetă. Ţineţi minte: va fi campioana Spaniei!", a spus antrenorul lui Kuban la Radio GSP. "Bursucul" anunţă că i s-a redus clauza de reziliere a contractului de la 5 la 3 milioane $ şi că nu visează la Chelsea: "Nu sînt un nume şi nu merit s-o antrenez. Încă".

Autogol de 300.000 euro!
ITALIA. Andrea Masiello a continuat ieri seria arestărilor în scandalul pariurilor ilegale. Fostul fundaş al lui Bari, 26 de ani, suspendat pe 15 ianuarie de Atalanta, a admis la Procuratură că a vîndut derbyul cu Lecce (0-2) din 15 mai 2011 pentru 300.000 de euro. Masiello a dat un autogol caraghios în minutul 46, facilitînd victoria oaspeţilor şi salvarea de la retrogradare. Alţi 8 foşti jucători şi 5 partide ale lui Bari din ultimele două sezoane se află în anchetă pentru blat.

Robben blindat
GERMANIA. Bayern i-a prelungit cu doi ani contractul olandezului Arjen Robben, scadent în 2013. Viitorului adversar al "tricolorilor" în calificările CM 2014, ce a marcat decisiv în ultimele două victorii bavareze, în Ligă şi în campionat, îi va creşte salariul la 7 milioane de euro anual.

INBOX
- ANTRENORUL lui Mutu la Cesena le-a arătat degetul mijlociu fanilor lui Lecce după remiza (0-0) de duminică. "Nu tolerez insultele. Dacă ei nu mă respectă, n-o fac nici eu!", spune Beretta.
- ANDY CARROLL l-a înjurat pe managerul Dalglish pe finalul partidei pierdute de Liverpool (0-2) la Newcastle. "Nu am plonjat în careu, nenorocitule!", i-a strigat şi fostului său antrenor Alan Pardew.
- GENOA a rămas fără nocturnă şi riscă să nu joace meciul cu Cesena din 11 aprilie. Primăria a tăiat lumina pentru neplata datoriilor, punînd în pericol şi partida Sampdoria-Brescia (14 aprile).
- MILAN a cerut federaţiei italiene arbitri de poartă şi-n campionat. Campioana s-a plîns că i s-a anulat sîmbătă alt gol valabil la Catania, după reuşita lui Muntari cu Juventus.
- UN FAN de 23 de ani al lui Goias a fost ucis cu focuri de armă după ciocnirea cu suporterii lui Vila Nova, produsă într-un parc din centrul oraşului Rio de Janeiro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.