Liga 1

Porumboiu se crede în ”Cîrtiţa”! ”Blatistul” lui e prieten cu CFR-iştii!

Adrian Porumboiu l-a criticat dur pe Marius Constantin după Vaslui - CFR Cluj 1-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 03 April 2012

Patronul Vasluiului păstrează tradiţia suspiciunilor. După egalul de aseară, cel bănuit e Marius Constantin, gafeur la golul clujenilor şi autor al unui fault de penalty nesancţionat de arbitrul Tudor.


Adrian Porumboiu nu mai are încredere în nimeni. A schimbat antrenori şi zeci de jucători din cauza asta şi vede mereu conspiraţii împotriva lui lucrate de arbitri şi de conducerea CCA. Cel mai nou nume de pe "lista trădătorilor" e Marius Constantin. Fostul rapidist a greşit la golul cu care Ronny a deschis scorul, plasîndu-se prost, la 3 metri de atacantul ardelenilor. "O eroare gravă, fiindcă Marius avea un singur atacant de marcat, deci misiunea lui ar fi trebuit să fie uşoară", a comentat Sorin Cîrţu la DigiSport, în pauza meciului.

Constantin a continuat şi în restul partidei prestaţia pe care o avusese în prima repriză, adică a alternat intervenţiile foarte bune cu gafe decisive. L-a faultat pe Hora în careul propriu, cu 5 minute înaintea finalului. Arbitrul Tudor n-a văzut însă penalty-ul. "Să nu creadă el că ne păcăleşte astfel!", a reacţionat Porumboiu după meci, fără să pronunţe numele apărătorului.

Are conexiuni cu oficialii celor de la CFR
Dar Marius e suspectat din cauza relaţiei apropiate pe care o are cu conducerea lui CFR. Director sportiv la Cluj e Răzvan Zamfir, fostul impresar al fotbalistului Vasluiului! Zamfir a şi negociat transferul transferul lui Constantin la CFR cînd fundaşul se afla sub contract cu Rapidul, fără ca tranzacţia să se mai producă. Şi Porumboiu l-a mai acuzat pe oficialul ardelenilor, la sfîrşitul anului trecut: "CFR îl are acolo pe Răzvan Zamfir, cunoscut că este blătuitor. El mai e şi impresar, pe deasupra! La un meci al Vasluiului, îmi luase un jucător deoparte, ca să-l impresarieze! Escroc! A povestit şi Becali că în 2005 s-a oferit Zamfir să-i cumpere un meci al Stelei la Braşov".

7 meciuri are Constantin (27 de ani) în acest sezon. El a putut juca doar din retur, fiindcă în prima parte a campionatului n-a avut drept de joc din cauza unei sancţiuni dictate de UEFA împotriva Vasluiului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.