Liga 1

Hagi e şocat de "OZN-ul" Stelei: ”Poate nu i-a spus nimeni că trebuie să dea goluri!”:)

Leandro Tatu nu e nici pe placul lui Gică Hagi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 aprilie 2012

”Regele” e uimit cum Tatu, care n-a înscris de opt luni, mai joacă la Steaua. Crede că lipsa de eficienţă a brazilianului şi vîrsta lui, 29 de ani, sînt argumente pentru care clubul ar trebui să renunţe la el


Tatu e un jucător pe care nu-l înţelege nimeni. "Coboară bine între linii" e calitatea pe care MM i-a găsit-o brazilianului, dar Hagi are altă părere. "Regele" a comentat la "Fotbal club" de la DigiSport randamentul sud-americanului din atacul Stelei: "Mi-e clar că n-are voie să mai rămînă la Steaua! Să nu marchezi din septembrie...Ăsta e un mare semn de întrebare. N-ai voie să fii atacant la Steaua şi tu să nu dai un gol din septembrie!".

Hagi crede că nu doar Tatu poartă răspunderea pentru faptul că echipa dă puţine goluri: "Toţi cei patru din faţă, adică atacanţii şi mijlocaşii laterali, trebuie să aibă în cap doar că trebuie să marcheze". Gică are şi o explicaţie posibilă: "Poate nu i-a spus nimeni că trebuie să dea gol. Poate nu i s-a zis să încerce să înscrie zilnic, inclusiv la antrenamente".

Printre jucătorii de atac despre care Hagi consideră că ar trebui să fie marcatori mai există un caz incredibil, pe lîngă cel al lui Tatu: Cristi Tănase are abia 7 goluri în Liga 1 în 144 de meciuri strînse pînă la 25 de ani! În acest sezon are două goluri, cîte are şi Tatu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.