Liga 1

Becali: "Eu îl dau pe Mihai Costea, dar cine să-l ia?" Cine crede că e cheiţa campionatului

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre situaţia de la echipă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 aprilie 2012

Gigi Becali, patronul Stelei, a comentat , a vorbit despre lupta pentru titlul de campioană, dar şi despre transferurile pe care şi le-ar dori la echipa din Ghencea. Becali nu a omis nici subiectul legat de arbitrajele din ultimele etape, oferind, în direct la "Fanatik Show", o informaţie despre schimbarea care se vrea la CCA.

... despre declaraţiie lui Gheorghe Hagi cu privire la Tatu: "Tatu munceşte să dea gol alţii. Să vedem dacă nu joacă Tatu, ce face Steaua".

... despre lupta pentru titlul de campioană: "Cel mai mare pericol pentru noi este Vaslui.  CFR nu mai are treabă cu nimeni, îşi văd de drumul lor. Noi trebuie să cîştigăm toate derby-urile. Dacă trecem de Sportul şi de Galaţi, ne apropiem foarte mult. Una dintre zecile cheiţe ale campionatului e Reghecampf. Toate echipele din cursa pentru locul întîi mai au meci cu el. Cine ştie ce mai face".

... despre transferurile pe care şi le-ar dori la echipă: "Mai bun e N'Doye, dar îmi place mai mult Kone. Ştiu că e liber din vară şi n-a semnat încă prelungirea, dar nu iau jucători de la finu. Doar dacă zice el că mi-l dă. Pe N'Doye am vrut să-l iau, dar nu l-a vrut Ilie. A zis că strică echipa. L-am vrut şi pe Wesley, e cel mai bun din ţară".

... despre Mihai Costea: "Eu îl dau, dar trebuie să şi-l ia pe cineva. Face pe supăratul, nu îi mai place să se antreneze.


... despre un posibil loc doi în clasament: "Ar fi un sezon reuşit dacă încheiem pe locul doi. Am avut mulţi jucători noi. Nouă ne convine, pentru că sîntem cap de serie şi avem o echipă accesibilă în preliminariile Ligii"

... despre arbitraje şi conducerea CCA: "Se va propune să vină un conducător străin care să facă delegările. Mie nu îmi convine, le-am transmis asta. Ăla dacă mi-l dă pe Balaj la meci cu CFR, eu ce pot să zic? Aştia ştiu să-şi facă treaba fără să le zică nimeni nimic. Singura greşeală a lui Crăciunescu a fost că le ia apărarea arbitrilor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.