Liga 1

Ion Crăciunescu: ”De cînd am venit la CCA numai despre înlăturarea mea s-a vorbit. Nu plec!”

Ion Crăciunescu, președinte CCA, a comentat declarațiile făcute de patronii de cluburi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 aprilie 2012

Ion Crăciunescu, preşedintele CCA, a afirmat că schimbarea sa din funcţie nu poate fi făcută în orice condiţii. Acesta a comentat şi despre situaţia arbitrajelor din Liga 1, dar şi despre comentariile pe care le fac în fiecare etapă patronii de cluburi.

”În România şi în toate regulamentele este scris foarte clar că preşedinţii CCA  sînt din propia pepinieră.  Comitetul Executiv discută numai propunerile secretarului general al Federaţiei Române de Fotbal. Schimbarea preşedintelui CCA nu se poate face decît dacă secretarul general al FRF cere asta. Eu nu iau în calcul o asemenea variantă. Contractul meu de muncă e semnat pînă în octombrie 2014”, a declarat Crăciunescu la televiziunea sportro.

De cînd am venit la CCA doar despre asta s-a vorbit, de plecarea mea. Nu m-am gîndit că s-a ajuns într-o stare atît de degradantă. Conducătorii de cluburi nu se gîndesc la infrastructură sau la alte probleme, ei doar comentează greşelile de arbitraj. Eu din partea FRF nu am avut nici un reproş. Vă daţi seama ce s-ar fi întîmplat la noi cu arbitrul din meciul de aseară, dintre FC Barcelona şi AC Milan?”, a adăugat Crăciunescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.