Liga 1

Dragomir s-a răzgîndit după 12 ani! :D 2000: "Giovanni a furat banii fotbalului românesc", 2012: "S-a făcut dreptate!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 aprilie 2012

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, şi-a schimbat radical opinia în privinţa inculpaţilor din "Dosarul Transferurilor".


În 2000, pe cînd se afla la emisiunea Marius Tucă Show, şeful LPF îl punea la zid pe impresarul Giovani Becali, încercînd să demonstreze cu ACTE că acesta "fura banii fotbalului românesc". 12 ani mai tîrziu, la anunţarea verdictului din "Dosarul Transferurilor", Mitică saluta achitarea tuturor celor implicaţi.

Iată ce spunea în 2000 Dumitru Dragomir: "Domnule Becali, aţi luat majoritatea banilor fotbalului românesc! De cînd aţi găsit fraierii, cu noua democraţie, aţi luat majoritatea sumelor şi aţi nenorocit cluburile din fotbalul românesc! Dumneavoastră l-aţi luat pe Iulian Arhire de la Galaţi, păcălindu-l pe Stoica Mihai, sau dacă nu l-aţi păcălit, înseamnă că e un manager foarte prost, pe 300.000 dolari. Uitaţi contractul, îl am aici! Galatiul ia 300.000, iar cota de transfer e de 3-4-5 milioane! Cu ce avantajează ţara si clubul?

Cînd spune aşa: "Clubul recunoaşte dreptul exclusiv al companiei aceasta", auziţi cum o cheamă: Phoenix BV! Deci jucătorul, dacă a ajuns la Dinamo, Dinamo nu va şti niciodată cu cît se vinde jucătorul! Nu are dreptul! Aţi mai auzit aşa ceva? Este caz unic in lume!", acuza, la vremea respectivă, Dumitru Dragomir.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.