Liga 1

Iuliu Mureşan a ironizat transferul "bombă" al steliştilor: "Ne-a fost şi nouă propus Tatu, dar am văzut că nu dă goluri"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 04 April 2012

Iuliu Mureşan, preşedintele de la CFR Cluj, a vorbit despre situaţia de la echipă, despre şansele pe care clujenii le au la titlu, dar şi despre situaţia actuală a antrenorului Jorge Costa.

Deşi s-a speculat că acesta nu mai este dorit pe banca tehnică, preşedintele formaţiei din Gruia a declarat că nu se pune vorba de o demitere a lui Costa.

"Echipa noastră are nişte caracteristici, jucăm spectaculos, stăm bine în clasament, nu ne e frică de Rapid. Avem o apărare bună, luăm foarte greu gol, mă bazez pe acest lucru. Avem jucători de calitate, vor găsi o soluţie să marcheze", a declarat Mureşan la emisiunea "Fotbal Club".

"Nu eram campioni dacă cîştigam cu Vaslui şi nici dacă obţinem cele trei puncte cu Rapid. După cum începusem meciul cu Vaslui ar fi trebuit să cîştigăm. Nu-mi place că nu avem un joc elaborat, cu mai multe pase, dar totuşi avem un stil al nostru  care ne aduce puncte", a adăugat preşedintele celor de la CFR Cluj

Iuliu Mureşan a vorbit şi despre performanţele pe care le-a obţinut Unirea Urziceni în Liga Campionilor. "Oricare echipă românească care juca în grupa celor de la Urziceni ar fi făcut mai multe puncte. Nu se compară cu ce am avut noi. Am avut două grupe foarte grele", a explicat Mureşan.

Preşedintele clujenilor a declarat că Tatu le-a fost propus şi lor, însă nu au fost impresionaţi de calităţile jucătorului brazilian: "Ne-a fost şi nouă recomandat Tatu, dar am văzut două meciuri în Portugalia şi nu m-a impresionat atunci, am văzut că nu e golgheter. M-am uitat şi în fişa lui şi am văzut că nu dă goluri nici acolo".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.