Atletism

Iolanda Balaş la Radio GSP: "Gonim tinerii de pe stadion! Bine că Marian Oprea a fost apreciat în Grecia!"

Marian Oprea este vicecampion olimpic la triplusalt.

Articol de Mirela Neag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Într-o intervenţie telefonică la Radio GSP, fosta mare atletă Iolanda Balaş a comentat situaţia penibilă în care s-a regăsit Marian Oprea, dat afară de pe arena "Nicolae Dobrin" din Piteşti, caz semnalat în Gazeta de astăzi:

"Acesti oameni nu au ce cauta in miscarea sportiva. In Pitesti, un oras atat de mare, sa dai afara un vicecampion olimpic de pe stadion este revoltator! Inadmisibil. Trebuie ca autoritatile locale, federatia, toti sa facem front comun, chiar ci impreuna cu toate cluburile de fotbal. Sa ajutam sportul romanesc! Sa atragem copiii spre sport!

Un asemenea administrator care goneste un om de pe stadion nu are ce cauta in activitatea sportiva. Sa fie dat afara si transferat undeva unde sa fie folositor societatii. Sa gonesti tinerii de pe stadion e dureros.

In Grecia, Marian Oprea s-a bucurat de o atentie deosebita, iar la el acasa, in orasul natal, nu! Daca as avea puterea l-as da afara pe acel om care a gonit un sportiv de pe stadion!".

Dat afară de pe stadion » Marian Oprea nu a fost lăsat să se antreneze pe arena "Nicolae Dobrin"
Marian Oprea, vicecampionul olimpic de la triplusalt din 2004, nu a avut voie să se antreneze pe arena "Nicolae Dobrin" din Piteşti.

După doi ani în care s-a pregătit pe Stadionul Olimpic din Atena, Marian Oprea a decis să-şi finalizeze pregătirea pentru JO 2012 în ţară. Mai exact, acasă, la Piteşti. La sfîrşitul săptămînii trecute însă, a fost dat afară de pe stadionul "Nicolae Dobrin". Ion Panţoiu, managerul FC Argeş, a încercat să-l scoată pe atlet cu forţa de pe pista de sărituri.

Acelaşi lucru l-a făcut şi cu antrenoarea Doina Anton. "Nici măcar nu ne-a lăsat să terminăm şedinţa de antrenament. A fost un moment jenant, umilitor, incalificabil!", a declarat ieri antrenoarea Anton. "Nu-mi vine să cred că nu ai loc la tine acasă!", a completat ea.

Doina Anton a luat imediat atitudine şi l-a înştiinţat pe primarul Tudor Pendiuc prin intermediul unui e-mail. "În ziua următoare, edilul s-a dus pînă la stadion şi le-a transmis administratorilor că dacă lucrurile se vor repeta, FC Argeş va suporta consecinţele", a povestit antrenoarea lui Oprea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.