Liga 2

Surpriză! Chivorchian anunţă revenirea lui Poli în prima ligă!

Articol de Adrian Bucur  —  Wednesday, 04 April 2012

Chiar dacă situaţia bănăţenilor părea una dramatică, Gheorghe Chivorchian le-a dat primele speranţe fanilor timişoreni în această seară.

Directorul general al timişorenilor a făcut declaraţii surprinzătoare la finalul derby-ului din Liga a 2-a cu Gloria Bistriţa, încheiat la egalitate, 1-1. Pînă şi fanii timişoreni au ajuns să îşi piardă speranţa în privinţa licenţei după ce autorităţile locale au refuzat să se implice la echipă, dar Gheorghe Chivorchian le-a dat astăzi primele motive să viseze din nou la Liga I.

"Aş dori să le mulţumesc celor de la FIFA, TAS, UEFA, Benfica Lisabona, Slovan Liberec şi Banik Ostrava, care au înţeles că vestul României are nevoie de o echipă în prima ligă. Le mulţumesc pentru înţelegerea pe care ne-au arătat-o şi rămînem cu regretul cu alţii de acasă încearcă se ne bage cuţitul în inimă", a fost comentariul lui Gheorghe Chivorchian.

Cînd a fost întrebat concret dacă Poli îşi va obţine licenţa şi dacă a plătit datoria de 1,8 milioane de euro, Chivorchian s-a eschivat. "Eu am spus ce aveam de spus, de aici mai departe este treaba voastră să comentaţi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.