Campionate

VIDEO Fotbalul nu e joc de domnişoare » Trei momente extreme din fotbalul continental

+3 Foto
John Terry

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Terry, două coaste rupte

Căpitanul lui Chelsea a jucat accidentat grav două meciuri! John Terry, 31 de ani, şi-a rupt două coaste săptămîna trecută, la turul cu Benfica, din "sferturile" Ligii, apoi a fost folosit şi în campionat, cu Aston Villa, şi la returul cu Benfica (2-1, scor general 3-1). "Nu mai puteam să respir", a declarat Terry, înlocuit miercuri în minutul 59. (foto 1)

I-au zburat dinţii!

Un moment teribil miercuri, la Real - Apoel (5-2, după 3-0 în tur în "sferturile" Ligii). În minutul 60, fundaşul ciprioţilor Paulo Jorge s-a lovit violent de un coleg, pierzîndu-şi doi dinţi (foto) în ciocnirea aeriană. După, acesta şi-a mai scos un dinte la marginea terenului şi a continuat meciul pînă la capăt. (foto 2) VEZI AICI VIDEO!

Arbitru cu capul spart

S-a întîmplat în Bosnia. Miercuri, la Banja Luka (Borac - Zeljeznicar, în semifinalele Cupei), unul dintre asistenţi a fost rănit grav în minutul 68, cînd fanii au aruncat cu obiecte contondente, spărgîndu-i capul! Meciul a fost suspendat de "central" la scorul de 0-1, iar Zeljeznicar a cîştigat la "masa verde". (foto 3)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.