Liga 1

Premoniţia lui Marcel Popescu e pe cale să se adeverească ;)

Marcel Popescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 05 April 2012

Fost preşedinte al Universităţii Craiova în anii '90, Marcel Popescu a anticipat încă din august 2011 că "Universitatea va reveni în fotbalul românesc în primăvara lui 2012". Azi, Mircea Sandu a admis că "Universitatea ar putea reveni în Liga a 2-a".

Popescu a fost şi cel care i-a ajutat pe avocaţii clubului din Bănie să înceapă "războiul" cu şefii fotbalului românesc de la FRF şi LPF. El le-a indicat precedentele sentinţe care au fost date în Europa, în cazuri asemănătoare, în favoarea cluburilor, dar şi căile de atac împotriva sentinţei Comitetului Executiv prin care Craiova a fost dezafiliată.

Mîine, Marcel Popescu se va alătura mitingului de protest al fanilor olteni, care va avea loc la Craiova, unde vor participa şi foste glorii ale Universităţii.

GSP.ro te va ţine la curent în timp real cu tot ce se întîmplă la mitingul din Bănie, programat cu începere de la ora 18:00 în Piaţa Prefecturii. La cel organizat în urmă cu două săptămîni în Bucureşti a ieşit cu scandal, suporterii fiind împrăştiaţi de jandarmi cu gaze lacrimogene.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.