Liga 1

Zotta continuă atacurile: "Mă aşteptam la arbitri străini. Sînt dezamăgit de aroganţa unora"

Teixeira şi Mureşan au jucat în meciul tur, încheiat la egalitate, 1-1 foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 aprilie 2012

Înaintea meciului cu CFR Cluj (mîine, 21:30, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO), preşedintele clubului Rapid a declarat că şi-ar fi dorit ca la această partidă să fie prezentă o brigadă de arbitri străini.

Constantin Zotta a explicat că o victorie în faţa liderului din clasamentul Ligii I ar redeschide cursa pentru titlu pentru celelalte echipe aflate în top, adăugînd că Rapid nu mai are şanse la trofeu.

"Teama de a fi arbitrat de o brigadă din ţară a crescut mai mult, după deciziile de ieri. Mă aşteptam ca cel puţin la meciurile importante să fie delegaţi arbitri străini, sînt foarte dezamăgit de aronganţa unora, care vor să ne arate că albul este negru atunci cînd comentează unele faze la televizor. Chiar sînt curios cine o să ne arbitreze, iar dacă ne va arbitra cine cred eu, nici nu voi sta pe stadion", a declarat Zotta la DolceSport.

"Dacă noi cîştigăm la Cluj, campionatul va fi relansat, dar nu pentru Rapid. Sîntem departe, am pierdut pe mîna noastră şi ne-am îndepărtat de primul loc. Sînt convins că şi semifinala cu Vaslui din Cupă va fi una dificilă", a adăugat oficialul giuleştean.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.