Liga 1

Cumpără de la Steaua Bulgariei » Dinamo îl vrea pe Bandalovski

Bandalovski (25) de ani, este în vizorul "cîinilor"

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo caută să-şi asigure în preajma Paştelui serviciile fundaşului bulgar Ivan Bandalovski, de la ŢSKA Sofia


Roş-albii îşi fac de acum planuri pentru mercato din vară. Chiar caută să se întărească din timp în vederea noului sezon, de aceea vor să semneze cu bulgaro-macedoneanul Ivan Bandalovski, de la liderul Bulgariei, ŢSKA Sofia. Acesta poate evolua atît fundaş dreapta, cît şi central, la nevoie chiar şi închizător. Fotbalistul de 25 de ani a fost încă din iarnă dorit de către roş-albi, însă s-a decis amînarea unei decizii pentru vară. Acum, bucureştenii îl vor neapărat pe Bandalovski, care a fost şi în vizorul rivalilor din Ghencea.

Ce oferă Dinamo? Cedarea definitivă a lui Georgian Păun, mijlocaşul care are deja 4 meciuri pentru Steaua Bulgariei, plus o sumă de bani, în jur de 200.000 de euro. Se aşteaptă un răspuns de la Sofia.


1 gol în 18 meciuri are Bandalovski în acest sezon. În ultimele 5 partide, cu el integralist, ŢSKA a învins fără să încaseze vreun gol

Cum se va numi fiul lui Borcea
Dinamo are o şansă în plus să reînceapă să cîştige în Liga 1: Cristi Borcea s-a întors la Miami! "Am încredere că băieţii nu vor mai pierde nici un meci şi că, în 5 etape, vor reveni pe locul 1. Ar fi păcat să piardă campionatul". Tot în America, el şi soţia sa, Alina, vor face Paştele. Botezul fiului cuplului, ce-ar urma să se nască în maximum două luni, va avea loc în România, naşi Gigi şi Luminiţa Becali: "Va fi un party restrîns, cu 200 de persoane. Băiatul nostru se va numi George, după naş, şi Alexandru, nume de cuceritor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.