Liga 1

Arbitrii din Liga 1 n-au încasat nici un barem de la reînceperea sezonului: ”Conturile sînt blocate!”

Arbitrii au încasat ultimii bani din baremuri la începutul lunii decembrie

Articol de Marius Mărgărit  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Afirmaţia îi aparţine lui Mititelu, care susţine că brigăzile nu mai pot fi plătite pentru că băncile nu mai lucrează cu FRF şi LPF în urma plîngerilor pe care le-a făcut în dosarul dezafilierii Craiovei


De la începutul acestui retur, nici un arbitru care a condus partide la Liga 1 nu şi-a primit baremul, deşi s-au scurs deja 6 runde! La ligile inferioare situaţia e aceeaşi. Patronul Craiovei, Adrian Mititelu, sugerează că situaţia se leagă de dosarul dezafilierii Universităţii: "Mai multe bănci au blocat conturile FRF şi LPF, în urma demersului nostru din decembrie, în care demonstram că şefii acestor foruri nu le mai reprezintă în mod legal". Printre aceste bănci s-ar număra şi Raiffeisen, acolo unde e şi contul FRF în care se depun baremurile de arbitraj.

Ion Crăciunescu neagă însă informaţia, dar admite că "avem unele probleme cu banca, pe tema comisioanelor şi dobînzilor". Şi arbitrii confirmă că n-au fost plătiţi, însă mulţi pun întîrzierea pe seama faptului că "nu ne-am făcut acele firme PFA, prin care să putem fi plătiţi".

2.450 de lei e noul barem de arbitraj pentru "centralii" din Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.