Liga 1

Gaz Metan decimată înainte de Dinamo » "Se vede de la o poştă în ce direcţie bate vîntul"

Captură Digisport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 aprilie 2012

În urma incidentelor de la Tîrgu Mureş, doi fotbalişti de la Gaz Metan au fost eliminaţi şi vor rata returul semifinalei de Cupă cu Dinamo, de joi, 12 aprilie, ora 21:30. Este vorba despre un titular, Răzvan Avram, şi de rezerva de portar Buchta. Eliminat a fost şi Ghionea, pentru faultul care a dus la incidente.

Cei doi săriseră să-i ia apărarea lui Markovici în altercaţia iscată cu jucătorii de la Tîrgu Mureş. Oficialii medieşeni suspectează de premeditare deciziile arbitrului Dragoş Istrate.

"Avram l-a protejat pe Markovici şi a luat roşu, cu arbitri din ăştia nu ajungem prea departe! E deja al treilea meci în care ne arbitrează în acest retur. Acordă 3 minute de prelungire dar numai portarul a stat 3 minute pe jos. S-a văzut de la o poştă în ce direcţie bate vîntul. Asta e deranjant, nu că am pierdut.

Nu ştiu ce a putut să facă Buchta să ia şi el roşu. Cei de la Tg Mureş numai cu scandal, anul trecut l-au altoit pe Pîrvulescu în drumul spre vestiare, l-au luat la bătaie bodyguarzii. Numai atmosferă din asta fac. Aşa sînt ei educaţi.

Ghionea îi dă şi cu piciorul lui Markovici, cînd era căzut, după ce l-a lovit şi cu cotul. Am rămas fără doi jucători pentru meciul cu Dinamo", a declarat preşedintele Mediaşului, Ioan Horoba, la DigiSport Special.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.