Handbal

Oana Manea: "Uneori ne pare rău că sîntem români" :(

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 aprilie 2012

Oana Manea, pivotul Oltchimului, a vorbit despre ratarea calificării în finala Ligii Campionilor după dubla cu Gyor (35-31, 23-31).


"Gyor a ştiut să profite de fiecare greşeală a noastră. Le-am oferit multe mingi cadou. Din păcate, o să apară foarte multă lume care o să ne critice. Sînt mulţi care uită ce am făcut şi ţin minte numai ultimul meci. Dacă pierzi, eşti înjurat. Uneori ne pare rău că sîntem români", a spus Oana Manea la DigiSport 1.


Valentina Elisei crede că apărarea a fost cheia meciului: "Nu a mai mers ca în meciul tur. La Vîlcea, am dat multe goluri pe contraatac, dar azi n-a mai mers. Gyor a avut un joc mult mai complet şi în apărare şi în atac.

Click aici pentru cele mai tari imagini ale partidei!

Sîntem foarte supărate, dar trebuie să ne ambiţionăm şi mai mult. Putem, e dorinţă şi mai mare, dar anul ăsta n-a fost să fie", a spus Valentina Elisei la DigiSport 1.

Citeşte şi: SUFOCATE! Oltchim pierde la Gyor, 31-23, şi RATEAZĂ finala!

"Am avut un joc mai slab la linia de 9 metri. Ne-am dorit foarte mult şi de aceea am greşit mai mult"
Adina Meiroşu

"Mă doare sufletul, am încercat să mă uit în altă parte. Nu a mers apărarea, nu am înscris nici de la 9 metri, fiindcă ele s-au apărat excelent. Le-a ieşit totul. E o performanţă că am ajuns pînă aici"
Iulia Curea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.