Liga 1

VIDEO Ciobi e aproape de demitere după înfrîngerea cu Petrolul » "Săpă" sau Badea

Ion Marin are angajament cu Dinamo pînă la vară, cînd speră să prindă iar un contract în lumea arabă

Articol de Vlad Nedelea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ciobotariu are şanse mici să încheie sezonul la Dinamo. Cele mai la îndemînă variante de înlocuire a tehnicianului dinamovist sînt Ion Marin şi Ionuţ Badea.

O victorie, trei remize şi trei înfrîngeri este bilanţul dezastruos al lui Liviu Ciobotariu la cîrma lui Dinamo de la reluarea campionatului. Jucătorii nu mai au încredere în ei, jocul "cîinilor" este previzibil, lent, lipsit de nerv şi deja titlul reprezintă o pălărie prea mare pentru roş-albi. Înfrîngerea cu Petrolul a dat drumul robinetului de injurii şi apostrofări din peluză.

VIDEO » VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

"Ruşine să vă fie!", "Plecaţi cu toţii!" şi "Demisia!" au fost scandările preferate ale fanilor, care i-au înjurat şi huiduit pe fotbalişti şi pe antrenori. Din discursul de după meci, nici Ciobotariu nu e încrezător că mai poate rămîne antrenor: "Nu ştiu dacă îmi dau demisia, o să vorbesc cu domnii Badea şi Borcea să vedem ce e de făcut. Nu pot fi bucuros, sînt supărat pe mine şi pe jucători, suporterii sînt şi ei dezamăgiţi. A fost un dezastru!". Apoi, întrebat dacă e posibil să se recurgă la amenzi, Ciobi a răspuns ironic: "Să dăm amenzi? Amenzi din ce, din salarii?!".

Acţionarii au rămas aseară, tîrziu, în şedinţă pentru a discuta despre soarta clubului. Soluţiile cele mai la îndemînă sînt Ionuţ Badea, preferatul şefilor şi al fraţilor Becali, şi Ion Marin, şeful lui Dinamo II. Nici Cornel Ţălnar, scouter al clubului, nu e total lipsit de şanse!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.