Liga 1

Paszkany dă vina pe jucători: "N-am avut nici măcar o jumătate de ocazie. Aşa nu poţi avea pretenţii la titlu"

Clujenii au fost învinşi, cu 5-0, de Rapid foto: Lorand Vakarcs

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 aprilie 2012

Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj, a vorbit despre înfrîngerea categorică pe care a suferit-o în faţa Rapidului, 0-5. Conducătorul clujenilor crede că acest insucces ar trebui să reprezinte un duş rece pentru elevii lui Jorge Costa. Paszkany spune că nu se ia în calcul varianta schimbării antrenorului.

Citeşte şi: Rapid păstrează farmecul Ligii » CFR a fost umilită în derby-ul feroviar, scor 0-5

"Sînt dezamăgit, pentru că iarăşi am trecut pe lîngă o şansă foarte bună de mări diferenţa între noi şi locul doi. Azi am primit ce am meritat, mai precis Rapid a primit ce a meritat, felicitări lor. Diferenţa dintre locul 1 şi 2 este aceeaşi, s-a relansat campionatul. Am pierdut într-un mod absolut ruşinos, este un duş rece din care jucătorii trebuie să înţeleagă ceva", a declarat Paszkany, la DolceSport.

"Nu se pune problema de demitere, am asistat la discuţia dintre Jorge Costa şi jucători dinatea meciului, una se predă şi alta se joacă. Nu este momentul pentru sancţiuni, cea mai mare sancţiune este scorul de pe tabelă, jena pe care o resimt jucătorii. N-am avut nici măcar o jumătate de ocazie de gol lucrată, aşa nu poţi să ai pretenţii la titlu. Problema e în capul jucătorilor", a adăugat patronul celor de la CFR Cluj.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.