Liga 1

FOTO şi VIDEO » Încă un penalty neacordat » După meciul cu Dinamo, Rapid a fost dezavantajată şi la Cluj

+2 Foto
foto 1: Henţul din careu al lui Panin foto: captură DigiSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 aprilie 2012

Rapidiştii au avut un nou 11 metri neacordat în meciul cîştigat cu 5-0 în faţa celor de la CFR Cluj, după cel de etapa trecută, cu Dinamo (0-0).

Sebastian Colţescu nu a văzut henţul clar al lui Panin (foto 1) la centrarea lui Teixeira din minutul 26 al întîlnirii de aseară. Reluările TV au confirmat că fundaşul clujenilor a avut braţul mult depărtat de corp şi trebuia să fie acordată lovitură de pedeapsă. Constantin Zotta a cerut arbitri străini înaintea partidei şi chiar a declarat că se teme de un nou arbitraj pro-CFR.

Citeşte şi:

Refuzaţi şi în meciul cu Dinamo
În partida din etapa trecută, dintre Rapid şi Dinamo, partidă încheiată la egalitate, 0-0, giuleştenii puteau dinamiza derby-ul încă din start, cînd se impunea 11 metri la un duel între Scarlatache şi Surdu. Fostul arbitru Aron Huzu a declarat însă: ”Haţegan a analizat corect faza, n-a fost penalty!

Citeşte şi: VIDEO Crăciunescu despre lovitura de pedeapsă neacordată Rapidului: "Din lateral şi din faţă e penalty, din spate, nimic!"
Citeşte şi: Vezi aici imagini cu faza controversată din meciul Rapid-Dinamo

Rapidul putea începe cu un penalty, pe care ar fi trebuit să-l primească după nici 4 minute de joc! Surdu a intrat în careu, Scarlatache l-a talonat, după care i-a luat piciorul de sprijin cu stîngul (foto 2). Reluările TV o demonstrează. Însă Haţegan n-a văzut, fiind departe de fază, iar asistentul Cristi Nica nu s-a implicat deloc, astfel că giuleştenii au rămas fără lovitură de la 11 metri. Deşi Surdu, apoi Răzvan Lucescu au protestat vehement. Vicepreşedintele CCA, Aron Hutu, nu le-a dat dreptate giuleştenilor: "Jucătorul în alb, de la Dinamo, atinge mingea, puteţi să observaţi pe reluări! Sigur o atinge".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.