Liga 1

Ghencea nu mai e o atracţie pentru stelişti. Doar 2000 de bilete vîndute » MM Stoica: "Pe Naţional Arena veneau peste 20.000 de oameni"

Mihai Stoica cheamă suporterii stelişti în Ghencea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 aprilie 2012

Mihai Stoica, managerul general al clubului din Ghencea, a postat un mesaj prin care cheamă cît mai mulţi fani la stadion, în această seară, la meciul cu Sportul Studenţesc (21:30, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO).

UPDATE 16:45 // La 15 ore după ce a postat pe facebook un mesaj prin care chema fanii la stadion, Mihai Stoica a scris din nou pe reţeaua de socializare, de această dată arătîndu-se deranjat de numărul mic de bilete vîndut pentru întîlnirea cu Sportul Studenţesc.

"> 600 x like la postul de mai jos... < 2.000 x bilete deocamdata... dar toata lumea vroia in Ghencea... ceva nu se leaga... pe National Arena am fi avut peste 20.000 :(", a scris Mihai Stoica pe facebook.

După înfrîngerea categorică de aseară a liderului campionatului, CFR Cluj, MM Stoica visează la cel de-al 24-lea titlu pentru Steaua, iar pentru ca acest lucru să poată deveni realitate, echipa lui Stoichiţă are nevoie de cele trei puncte din confruntarea cu formaţia din Regie

"O victorie azi face ca între noi şi titlul 24 să mai fie doar o echipă care tocmai a fost spulberată... toată suflarea stelistă şi-a dorit să ne întoarcem în Ghencea... haideţi în Templu diseară să începem împreună seria de rezultate pe care o visăm!", a postat Mihai Stoica pe contul de facebook.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.