Baschet

Carmen Tocală, la Radio GSP: ”Familia Hardy cere daune de 1,5 milioane de dolari de la statul român!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 April 2012

Familia fostului baschetbalist american Chauncey Hardy, ucis la Giurgiu pe 9 octombrie 2011, a demarat procedurile pentru a cere despăgubiri. Potrivit presei din SUA, suma solicitată va fi de 123 de milioane de dolari. Carmen Tocală, preşedintele federaţiei române de baschet, susţine că pretenţiile sînt mult mai mici.

"Din ceea ce ştim noi este vorba despre daune de 1,5 milioane de dolari, deşi presa americană scria de 123 de milioane de dolari.

Noi am vorbit în decembrie-ianuarie cu mama lui Hardy care ne-a rugat să plătim cotă parte din onorariul avocaţilor, care erau români şi americani. Federaţia nu are în obiectul de activitate aşa ceva, deci nu putem. Mai sînt cîteva adrese către FRB în ziarele din SUA, ceea ce pot spune e că FRB nu are nici o implicare în incident, nu s-a petrecut pe terenul de sport, unde conform legislaţiei eram obligaţi să asigurăm securitatea jucătorului. S-a întîmplat la 4 dimineaţa într-o discotecă, în viaţa lui privată. Clubul are un regulament de ordine interioară, nu Federaţia.

Poate Tănăsoaia e un băiat bun, dacă aşa au hotărît judecătorii, pe de altă parte a omorît un om, care era tot băiat foarte bun. Aici vorbim de imaginea României în străinătate, de cum sîntem văzuţi", a declarat Carmen Tocală, la Radio GSP.

Citeşte şi: ”Dosarul Chauncey Hardy” agită apele în SUA » ”Crimă rasistă”

De ce a fost condamnat agresorul baschetbalistului Chauncey Hardy la 5 ani de închisoare. Iată motivarea instanţei


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.