Liga 1

VIDEO Sanie cu zurgălăi » Ceahlăul şi U Cluj au terminat la egalitate pe un teren acoperit de zăpadă

+1 Foto
Mendy se luptă pentru balon pe un teren acoperit de zăpadă

Articol de Liviu Manolache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ceahlăul şi U Cluj au remizat aseară, pe ninsoare, oferind un fotbal timid, în care ambele echipe s-au mulţumit cu puţin.

Într-o atmosferă hibernală, decupată parcă din peisajele scandinave, s-au întîlnit aseară la Piatra-Neamţ echipele a doi antrenori din noul val, Costel Enache, respectiv Claudiu Niculescu. Cîndva, nu chiar foarte departe în timp, doi atacanţi redutabili şi respectabili la nivelul Ligii 1. Însă prima parte a arătat un fotbal mai înfrigurat decît vremea de afară. O singură ocazie decentă, şut Constantinescu (38), a scos Bornescu. Ar fi fugit şi Moş Crăciun de la meci, cu tot cu alaiul său de reni.

VIDEO: Aici ai rezumatul meciului!

Pauza a fost cu adevărat un sfetnic bun, iar jucătorii şi-au readus aminte de ce au venit la stadion. Tony (60) a avut ghinion, mingea ducîndu-se pe lîngă poarta adversă, Jovici era pe dinafară. Apoi, Abrudan a fost imprudent, l-a tras de tricou pe Ichim, în careul clujenilor, chiar sub ochii arbitrului, penalty şi 1-0 pentru nemţeni. Însă avînd în vedere că trupa lui Enache nu este o echipă cu multe succese acasă, după marea oportunitate a lui Bădescu (77), Păcurar i-a deschis drumul spre egalare lui Cojocnean. Şi l-a menţinut pe Clau-gol neînfrînt ca antrenor în acest sezon.

5 meciuri fără înfrîngere are Claudiu Niculescu ca antrenor în acest sezon

"Dinamo are şanse la titlu cum are U Cluj la cupele europene... Dar luptăm! Va fi o luptă cu mari emoţii la retrogradare, e un retur nebun, cum n-am văzut niciodată. Şi la titlu, şi la Europa League, şi la retrogradare" (Claudiu Niculescu, antrenor U Cluj)

"Putem şi puteam mai mult. Dar fotbalul a ajuns foarte imprevizibil în acest retur. Avem încă mult, mult de lucru, pînă să ieşim din zona fierbinte a clasamentului" (Costel Enache, antrenor Ceahlăul)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.