Ideile Gazetei

Campania "Mitică la brutărie" continuă » "Au creat legi care sînt egale cu dictatura"

Campania "Mitică la brutărie" continuă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 09 April 2012

Suporterii continuă să-i conteste vehement pe şefii fotbalului românesc în campania Gazetei "Mitică la brutărie". Oamenii compară fotbalul nostru cu o societate comercială aflată în pragul falimentului şi spun că a sosit momentul concedierii managerilor generali Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu pentru incompetenţă.

INTRĂ ŞI TU ÎN CAMPANIE

chera marian: pentru ca liga 1-ii este printre cele mai slabe din europa.pentru ca egalizarea s-a facut inspre in jos.nu ati gestionat bine negocierile drepturilor de televizare :in general un management slb si fara orizonturi.

corneliu voinea: Au creat legi care sunt egale cu dictatura..nimeni (antrenori, jucatori, suporteri..etc) nu are voie sa critice pe nimeni (arbitri, federatia)..bagam jandarmii sau va bagam in B..salariu 15000 de euro..pt. rezultate 0 (barat). O sa ajungem sa jucam cu o echipa in preliminarele Europa League.....

max: Sa plece acesti hoti,mafioti dar nu ori unde la puscarie sa nu mai fure, tot ce am avut bun in romania au furat.Unirea urziceni a cistigat campionatul milogul de patron si-a achitat datoriile catre mafia din fotbalul romanesc si a disparut,acum urmeaza otelul.In europa suntem de ris toti straini rid de noi din cauza la aceste gunoaie care si-au facut HOTELURI, VILE au conturi cu milioane de euro in strainatate. LA PUSCARIE CU TOTI.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.