Liga 1

Zotta la Radio GSP: "Domnilor de la CCA, respectaţi Rapidul, o echipă minunată". Vezi ce crede despre situaţia de la Cluj

Rapid a cîştigat cu 5-0, în deplasare, la CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 aprilie 2012

Constantin Zotta, preşedintele Rapidului, a vorbit în direct la Radio GSP despre meciul pe care giuleştenii l-au cîştigat în deplasare, cu CFR Cluj, scor 5-0, despre situaţia şi schimbările de la formaţia din Gruia, despre arbitrajul favorabil de care a avut parte liderul din campionat, dar şi despre devotamentul lui Vladimir Bozovici.

... despre arbitrajul din meciul cu CFR Cluj: "Poate mă credeţi nebun ca după 5-0 cu CFR să vorbesc cu arbitraj. Dar atenţie, la 1-0, am avut penalty neacordat, eliminarea lui Hora care nu a fost acordată, dar şi golul lui Herea care a fost anulat pe nedrept. Fac acum apel la CCA, domnilor, vă rog, respectaţi Rapidul, o echipă minunată care respectă pe toată lumea"

... despre situaţia de la CFR Cluj: "Văzînd toate aceste greşeli în favoarea CFR-ului, ne gîndim de ce acest lider are avans de 5 puncte şi totuşi pierde cu 5-0, pe teren propriu. Decizia luată de a schimba antrenorul nu face decît să confirme ajutorul arbitrilor. Altfel după 11 meciuri fără înfrîngere, fiind lider cu 5 puncte ai lua o asemena decizie. Alte lucruri au condus CFR pe primul loc. Ne pare rău că am cîştigat cu 5-0, mai bine cîştigam cu 1-0 şi rămînea Costa antrenor"

... despre Vladimir Bozovici: "După ce se va lăsa de fotbal, o să-i propun o funcţie la Rapid pentru toată viaţa"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.