Campionate

"Cazul Valiza", varianta spaniolă » Anturajul Realului insinuează că Barcelona premiază adversarii madrilenilor

Mai sînt doar 12 zile pînă la El Clasico. Va fi momentul adevărului (foto: Reuters)

Articol de Constantin Popescu  —  luni, 09 aprilie 2012

Patru puncte mai sînt între Real Madrid şi FC Barcelona cu 7 etape rămase de disputat, inclusiv El Clasico de pe ”Camp Nou” din 21 aprilie. Diferenţa mică, rivalitatea extremă, ambiţiile nemăsurate fac ca situaţia să fie mai tensionată cu fiecare zi ce trece, în care un rol deosebit îl au şi diversiunile.

Un atac ”sub centură” tocmai este pus la cale, susţine cotidianul barcelonez ”Sport”. Potrivit acestuia, cei de la Real au început să insinueze că Barcelona premiază echipele pe care le vor întîlni madrilenii. ”În conversaţii private, diverşi şefi blanco s-au arătat convinşi că Valencia a jucat pe Bernabeu avînd promisă o recompensă din partea Barcelonei. Clubul din Madrid va face tot ce este posibil pentru a pune presiune pe Barca, iar forma aleasă, ca şi sezonul trecut, e să arunce dubii asupra meritelor formaţiei conduse de Guardiola. Obiectivul este să destabilizeze trupa blaugrana, să-i afecteze concentrarea. Meciul cu Valencia a fost doar primul episod”, a notat ”Sport”.

Cotidianul catalan a amintit că Real a procedat la o provocare asemănătoare în stagiunea precedentă: ”Atunci au acuzat că jucătorii Barcelonei se dopează”.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.