Liga 1

Primele declaraţii ale lui Andone: "CFR are cel mai bun lot din Liga 1. Doar la atitudine mai trebuie lucrat"

Andone a fost prezentat oficial la CFR Cluj (Foto: Mircea Roșca)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 09 April 2012

Ioan Andone, noul antrenor de la CFR Cluj, fost prezentat în mod oficial la echipa din Gruia, iar de la ora 17 a condus primul antrenament oficial al echipei. VEZI AICI IMAGINI FOTO DE LA ŞEDINŢA DE PREGĂTIRE!

"Avem nouă finale de jucat, dar sînt convins că vom lua campionatul. Am venit să joc cu CFR Cluj să joc în Liga Campionilor. E cel mai bun lot din Liga I, nu trebuie umblat foarte mult la ceea ce s-a făcut aici. Doar la atitudine, la agresivitate, aici mai sînt anumite deficienţe. Ar fi cea mai mare prostie să schimb totul din temelii. Cu jucătorii pe care îi am aici, obiectivul rămîne campionatul", a declarat Andone în cadrul conferinţei.

"Cînd am plecat de aici, am plecat pentru că am avut rezultate slabe, iar antrenorul este principalul vinovat", a explicat tehnicianul plecarea sa de la echipă.

Andone a explicat şi ce a făcut diferenţa dintre cele două echipe, în meciul pierdut cu 0-5 de formaţia din Gruia: "Rapidul a fost superioară în ultimele 20 de minute, în rest a fost un meci echilibrat. Au ştiut să speculeze foarte bine greşelile făcute de cei de la CFR".

"Eu vreau să fie concurenţă între jucători. Care sînt cei mai buni, intră în teren. Vreau să văd sînge. Staff-ul va rămîne aproape neschimbat. E posibil să mai aducem pe cineva, dar deocamdată nu se e nimic concret. E normal ca echipa să fie atacată, pentru că e pe primu loc. Dacă eram mai jos, nu se mai lua nimeni de noi. Noi trebuie să muncim să păstrăm acest avans. Întîlnim în următoarele patru etape revelaţiile returului, nu va fi deloc uşor", a explicat Andone.

"Dacă Ando nu ar fi acceptat oferta, nu ştiu ce făceam. Vreau să-i mulţumesc lui Costa pentru munca depusă la club şi pentru faptul că a lăsat echipa CFR pe primul loc, cu cinci puncte avans faţă de ocupanta locului secund"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR

"Rămînerea lui Andone la CFR nu este condiţionată de cîştigarea campionatului sau de calificarea în Liga Campionilor. Dacă nu eram convins că Andone e cel mai bun antrenor pentru CFR, din toate punctele de vedere, nu l-aş mai fi chemat"
Arpad Paszkany, patron CFR

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.