Liga 1

VIDEO Ion Crăciunescu le dă peste nas rapidiştilor: "Nu a fost penalty la faza în care Panin atinge mingea cu mîna"

Ion Crăciunescu crede că l-a henţ-ul lui Panin nu trebuia acordat penalty

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 aprilie 2012

Ion Crăciunescu, preşedintele CCA, i-a luat apărarea lui Sebastian Colţescu, explicînd că decizia de nu da penalty la faza în care Panin a atins mingea cu mîna în careu a fost una corectă.

"Am auzit că sînt tot felul de discuţii despre felul în care Panin şi-a extins aria corpului şi astfel a intervenit neregulamentar la centrarea lui Teixeira. Eu cred că nu este penalty, deoarece el nu încearcă să intervină la minge, este o poziţie naturală de întoarcere", a declarat Ion Crăciunescu în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

Citeşte şi: FOTO şi VIDEO » Încă un penalty neacordat » După meciul cu Dinamo, Rapid a fost dezavantajată şi la Cluj

"UEFA şi FIFA spun şi ele că se poate da sau nu se poate da, la fel cum nu spun cert şi dacă astfel de intervenţii se sancţionează cu cartonaş galben. A fost o fază similară şi la Oros în cea de-a doua repriză, la care de asemenea nu s-a dat nimic. Ce mai spunem acum?", a adăugat Crăciunescu la DigiSport.

După meciul CFR Cluj - Rapid, meci încheiat cu scorul de 0-5, oficialii rapidişi l-au acuzat pe arbitrul Sebastian Colţescu că nu l-a eliminat pe Hora, că a anulat pe nedrept golul marcat de Herea şi că nu le-a acordat un penalty la henţ-ul comis de Panin.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.